Sorry, this page is not yet available in English

Hjälp nära och kära.
Dela brevlåda i Kivra.

I Kivra kan ni hjälpas åt att hantera digital post. Perfekt i ett gemensamt hushåll. Eller för att stötta någon närstående som är ovan med det digitala. Eller står helt utanför digitaliseringen.

Vad är en delad brevlåda i Kivra?

När du i Kivra delar din brevlåda med någon annan ger du denna person insyn i din digitala inkorg. Och möjlighet att hantera din post.

Med delade inkorgar kan du och din sambo tillsammans hantera det som är relaterat till hushållet. Elräkningar, hyresavier och bankinformation. Sådant som innan ni skaffade Kivra hamnade i det gemensamma brevinkastet. Och sattes upp på kylskåpet.

Du kan också se till att din mormor skaffar Kivra och dela hennes brevlåda med dig. Då kan du enkelt hjälpa till när du inte kan vara på plats. Som stöttning eller för att helt ansvara för hennes post.

Digitalisera tillsamm­ans

Ikon föreställande ett träd.

Hållbar lösning

När vi tillsammans ställer om till digital post minskar fysisk hantering av brev. Det innebär färre transporter och sparade träd. Ett mer hållbart system.

Ikon föreställande flera personer i grupp.

Inkludering

Användandet av digitala tjänster ökar ordentligt. När vi hjälps åt kan vi inkludera de som i dagsläget står utanför digitaliseringen. Ca 1 miljon svenskar.

Ikon föreställande en jordglob med en ospecificerad plats utmärkt med knappnål.

Hjälp på distans

När vi i en osäker tid inte alltid kan vara på plats fysiskt, behövs lösningar för att samarbeta på distans. Delad brevlåda är det digitala sättet att ”kolla någons post”.

Hur delar jag brevlåda?

Dela din brevlåda i Kivra med en annan Kivraanvändare. Eller hjälp någon annan att dela sin brevlåda med dig. Eller både och. Det är snabbt gjort.

Som inloggad i Kivra väljer du Inställningar och Delningar. Och klickar på Dela din brevlåda. Där anger du personnummer på personen som ska få tillgång till din Kivra och klickar Skicka. Då visas en säkerhetskod. Den ska den andra personen ange i sin Kivra under Inställningar och Delningar. Då accepteras delningsinbjudan. Och denna person kan ta del av och administrera din post.

Get peace of mind with digital mail. Get started with Kivra.

Powerful identity coverage

Discover and prevent fraud in time. Kivra lets you stay on top of information regarding your identity.