Om oss

Det här handlar faktiskt mer om dig. Du som tröttnat på pappershögarna. Du som gärna tänker på annat. För dig skapade vi en app som gör det viktiga lite, lite enklare.

Väx med oss img

Dina viktigheter är det viktigaste vi vet

Vi är som du. Vi har sprättat kuvert, rabblat OCR-nummer och staplat papper på mikron. Tills vi kom på ett bättre sätt.

Handen på hjärtat – ingen blir glad av ett fönsterkuvert. Allra minst naturen. Kivra började som en ljusgrön frågeställning. Måste träd bli A4? Varför all denna pappersmassa?

Framför oss såg vi ett pappersfritt samhälle. Där hyllor tömdes och lådor lättade. Där folk betalade räkningar från hängmattan och kalhyggen växte tillbaka.

Vi såg framför oss ett enklare sätt att vara vuxen. Där vi slapp leta efter räkningar och registreringsbevis. Ett sätt att samla allt det där som gärna sprider ut sig, att slippa böket och stöket.

Idag har varannan svensk Kivra. Kanske för att det är det enda rimliga. Kanske för att man kan betala räkningar, förvara kvitton, få post och ladda upp viktigheter i en och samma app. Kanske är det din tur nu? Gör som halva Sverige – förenkla vuxenlivet, spara på miljön och samla dina viktigheter i Kivra.

Början på en pappersfri historia

Det var 2011, och saker var som de brukade vara. Träd blev pappersmassa som blev räkningar och reklamblad. Posten hämtades upp i små bilar och kördes ut till små plåtlådor – precis som man alltid gjort. Men vänta här nu. Fanns det inget bättre sätt, frågade sig ett gäng digitala innovatörer. Det fanns det.

Kivra grundades, och blev snabbt något mycket större. Vi har gått från digital brevlåda till en one stop shop för dina viktigheter. Men det slutar inte där.

Tillsammans med våra huvudägare 41:an Invest och FAM hittar vi hela tiden nya smarta sätt att förbättra tillvaron – för både dig, samhället och naturen.

Hero

Hur fungerar Kivra?

Luta dig tillbaka. När du skaffar Kivra börjar mycket fungera av sig självt. Brev, räkningar, kvitton och uppladdningar – allt i samma app. Gör som 5.8 miljoner andra, samla dina viktigheter hos oss. Säkert, smart och snällt mot miljön.

En illustration på en dator och telefon som det växer blommor från

Vi föddes ur tanken på hållbarhet

Du har hört det om och om igen – vi behöver agera. Som privatpersoner och som företag. Vi är här för att hitta nya, grönare lösningar. Bli en del av vårt viktigaste work in progress – varje dokument du får i Kivra gör skillnad.

Gör som halva Sverige – skaffa Kivra!