Kivras uppförande­kod

Hållbarhet utgör grunden i allt vårt arbete och genomsyrar hela vår verksamhet. Från vår hållbara affärsmodell med sunda kärnvärden till ett långsiktigt ägandeskap. Vi tillhandahåller en säker tjänst för våra användare, och en öppen och inkluderande miljö för våra medarbetare.

Hero uppförandekod Kivra

Vi vill föregå med gott exempel

Vi tror att om tillräckligt många företag tar ansvar, agerar och föregår med gott exempel blir världen en tryggare och bättre plats. Att vi tillsammans värnar om vår miljö och våra medmänniskor. Där hoppas vi att vara ett föredöme och inspirera andra.

Kivras uppförandekod beskriver de värderingar, förväntningar och överväganden Kivra jobbar med i det dagliga arbetet. Uppförandekoden omfattar de 10 principerna i FN:s Global Compact men utgår från vår egen kartläggning av fokusområden anpassade efter vår verksamhet. Vi uppmuntrar till en öppen kultur där alla medarbetare vågar säga vad de tycker och där vi uppmanar att anmäla eventuella oegentligheter som upptäcks. Skulle allvarliga överträdelser av uppförandekoden hända har Kivra ett visselblåsarsystem på plats.

Kivras kärnvärden

Det här är en kort sammanfattning om Kivras kärnvärden. Vilka kärnvärden som driver oss och ligger som grund för Kivra som företag. Vad vi står för nu och i framtiden. Läs mer om våra kärnvärden i vår uppförandekod.

Ikon föreställande ett träd.

Sustainable

Vi är branschpionjärer och här för att göra ett grönt avtryck. Vi drivs av att utmana gamla sanningar och vi blir aldrig klara. Vi gör det lite enklare att vara vuxen – och samtidigt behålla världen i gott skick för framtida vuxna.

Ikon föreställande en person som springer.

Entrepreneurial

Ständigt nyfikna, aldrig färdiga. Vår resa har gått snabbt, men vi glömmer inte vår bakgrund som tech-startup. För att driva utvecklingen framåt krävs mod, innovation och passion – något vi har massor av.

Ikon föreställande en person med en hjärtsymbol.

Friendly

Vi tar snällhet på allvar. I alla sammanhang – i stor och liten skala. Vi är tillgängliga, hjälpsamma och engagerade. Vår ambition är att göra din dag – och planetens morgondag.

Ikon föreställande ett pussel av fyra bitar.

Happy-Happy

Vår egna win-win-filosofi. Alla vinner – vare sig det gäller kunder, anställda, skogshektar eller infrastrukturer. Happy-happy finns i vårt DNA och genomsyrar alltifrån produktutveckling till företagskultur.

Ladda ner och ta del av vår fullständiga uppförandekod (pdf).
Jobba på Kivra (används endast i samband med Jobba på Kivra)

Jobba hos oss

Hjälp oss bygga en hållbar framtid

Kivra har mer än 5.7 miljoner användare. Mer än 45.000 företag använder Kivra för att skicka dokument, fakturor, kvitton, läkarbesök, lönebesked och mycket mer. Välkommen med din ansökan och bli en del av vårt team.