Hur funkar Kivra?

Luta dig tillbaka. När du skaffar Kivra börjar mycket fungera av sig självt. Brev, räkningar, kvitton och uppladdningar – allt i samma app. Gör som fem miljoner andra, samla dina viktigheter hos oss. Säkert, smart och snällt mot miljön.

Så här enkelt är det

Vad är egentligen en viktighet? Och hur kommer Kivra in i bilden? Vi har gjort en crash course på en minut och 40 sekunder.

Vilken post kan du få i Kivra?

Vi vågar påstå att din hallmatta kommer få en lugnare tillvaro. Över 30.000 företag och myndigheter skickar via oss. Varje dag upptäcker nya företag fördelen med att skicka digitalt – så allt fler avsändare kommer landa i din app.

Du bestämmer – skräddarsy din upplevelse

Vill du ha försäkringsbeviset i handen men räkningarna digitalt? Ska vi flagga för nyheter eller hålla oss i bakgrunden? Allt det där bestämmer du!

Dina viktigheter – det viktigaste vi vet

Vi står för ett enklare sätt att vara vuxen. Att betala räkningarna, förvara kvittona, samla breven och få koll på grejerna. Vi finns för att du har annat att tänka på än papper. För att träd ska skapa syre snarare än skattebesked. För oss går det smarta, snälla och smidiga hand i hand. Gör som halva Sverige och samla dina viktigheter i Kivra.

Ladda ner appen

Ladda ner appen

Hämta i App StoreLadda ned på Google Play

Gör som halva Sverige – skaffa Kivra!