Hur funkar Kivra?

Luta dig tillbaka. När du skaffar Kivra börjar mycket fungera av sig självt. Brev, räkningar, kvitton och uppladdningar – allt i samma app. Gör som 5.9 miljoner andra, samla dina viktigheter hos oss. Säkert, smart och snällt mot miljön.

Dina viktigheter – det viktigaste vi vet Kivra. Tjej i soffa med dator.

Fem tjänster som gör livet enklare

Så här enkelt är det

Vad är egentligen en viktighet? Och hur kommer Kivra in i bilden? Vi har gjort en crash course på en minut och 40 sekunder.

Kivra på lätt svenska

Lär dig mer om hur Kivra fungerar på lätt svenska.
notification-bild-web

Vilken post kan du få i Kivra?

Vi vågar påstå att din hallmatta kommer få en lugnare tillvaro. Över 47.000 företag och myndigheter skickar via oss. Varje dag upptäcker nya företag fördelen med att skicka digitalt – så allt fler avsändare kommer landa i din app.

Kivra Plus Hero-background

Du bestämmer – skräddarsy din upplevelse

Vill du ha försäkringsbeviset i handen men räkningarna digitalt? Ska vi flagga för nyheter eller hålla oss i bakgrunden? Allt det där bestämmer du!

Fotograf: tom Swinnen unsplash Fjällvandrare 16 juni 2022

Dina viktigheter – det viktigaste vi vet

Vi står för ett enklare sätt att vara vuxen. Att betala räkningarna, förvara kvittona, samla breven och få koll på grejerna. Vi finns för att du har annat att tänka på än papper. För att träd ska skapa syre snarare än skattebesked. För oss går det smarta, snälla och smidiga hand i hand. Gör som mer än hälften av Sveriges befolkning och samla dina viktigheter i Kivra.

Ladda ner appen

Hämta i App StoreLadda ned på Google Play
Gör som halva Sverige – skaffa Kivra!