Smartare matköp med erbjudanden i Kivra

Spar på miljön samtidigt som du gör smarta matinköp. Nu kan du välja att få lokala erbjudanden direkt i Kivra. Funktionen är helt frivillig och tänkt att förenkla matinköpen för hushåll landet över.

Erbjudande_hero_J

Varför Erbjudanden i Kivra?

Du sparar pengar

Vi gör det enklare att hålla koll på matpriserna i närområdet. Med erbjudanden i Kivra får du snabbt koll på extra bra matklipp och kan anpassa veckohandlingen därefter.

Du gör en insats för miljön

Varje år skickas över en miljard reklamblad till miljontals brevlådor landet över. Det är en stor och helt onödig belastning på miljön. Digitala reklamblad spar stora mängder pappersmassa. Bättre för alla!

Helt på dina villkor

Du bestämmer! Ta del av erbjudanden när och var du vill, hemma eller i butiken. Det här är en helt frivillig funktion – för att kunna se erbjudanden i Kivra behöver du aktivt tacka ja.

Handla_ratt img

Ett lätt sätt att handla rätt

Hur vore det att få en notis när din närmsta matbutik sänker priset på dina favoritvaror? Bra, tyckte vi. Så nu kan du ta del av erbjudanden från din lokala butik, eller söka efter butiken vid sommarstugan. Bara att plocka upp mobilen direkt i butiken, så får du koll på de bästa priserna. Med oss blir det enklare att göra smarta matinköp.

En illustration på en dator och telefon som det växer blommor från

Hållbart och frivilligt

Visste du att halva Sverige fortfarande får pappersreklam? Onödigt, tycker vi. När du tar emot erbjudanden i Kivra gör du en god insats för miljön samtidigt som du får stenkoll på matpriserna. Utvalda erbjudanden som hade landat på hallmattan ser du direkt i appen. Frivilligt och bättre för miljön!

FAQ

  • Varför gör Kivra det här?

  • Hur gör jag för att få erbjudanden i Kivra?

  • Jag vill inte ha erbjudanden i Kivra, behöver jag tacka nej?

  • Kommer det komma erbjudanden från fler butiker?