Få dina brev i en digital brevlåda

Med Kivra ersätter du till stor del din vanliga brevlåda. Men istället för papperspost får du brev digitalt, från anslutna företag och myndigheter. Kivra är säkert, tillgängligt var du än är och miljövänligt. En bättre plats för dina viktigheter.

Ikon föreställande en jordglob med en ospecificerad plats utmärkt med knappnål.

Tillgängligt

När helst du har Mobilt BankID kan du läsa dina brev i Kivra. Dygnet runt och överallt i hela världen.

Ikon föreställande en cirkel med en symbol för att något är avbockat.

Överblick

I din inkorg sorteras dina viktiga dokument automatiskt. Och varje gång du får ny post skickas en notifiering.

icon72-secure

Säkert

Du loggar in på Kivra med Mobilt BankID. Bara du själv kan se din post. Och all data är krypterad och säkert lagrad.

Vad är en digital brevlåda?

Med en digital brevlåda får du post digitalt istället för på papper. Istället för att en brevbärare levererar din post hem till dig så skickas samma information till din digitala inkorg. Det gäller brev, dokument och fakturor från anslutna myndigheter och företag. Digital post påverkas inte av väder och vind, eller borttappade kuvert. Det är ett bra val för miljön. Och snabbar dessutom upp processer.

Att skaffa en digital brevlåda är gratis. Och övergången till digital post sker automatiskt.

Kivra är mer än en digital brevlåda

I Kivra får du myndighetspost så väl som post från företag. Upptäck dessutom funktioner som kan underlätta din vardag. Ta emot digitala kvitton. Ladda upp och signera dokument. Betala fakturor. Läs dina lönebesked. Och förebygg ID-kapning. Det finns många skäl att skaffa Kivra.

Anslutna företag och myndigheter

Tiotusentals företag och myndigheter skickar fakturor, dokument och kvitton via Kivra. Här kan du se vilka som är anslutna. Saknar du någon? Det är ständigt nya företag som upptäcker fördelen med att skicka digitalt, och vi uppdaterar listan löpande.

Börja ta emot dina brev digitalt i Kivra

Din digitala brevlåda

Med Kivra kan du hantera digital post på ditt sätt. Du får du tillgång till dina viktiga brev och andra dokument vart du än är. Du kan logga in på din Kivra hemifrån på din dator eller surfplatta Eller ladda ner Kivras app och få snabb tillgång till ditt konto från mobilen.

Vår förhoppning är att du vill ta emot allt digitalt. Men du kan själv anpassa ditt innehåll i Kivra. Så det passar dina önskemål. Du kan välja att fortfarande få fysisk post från särskilda avsändare. Eller få så mycket som möjligt digitalt. Du kan välja att använda alla tjänster som erbjuds i Kivra. Eller bara använda Kivra som en digital brevlåda.

Post du kan få i din digitala brevlåda

Ikon föreställande ett kuvert.

Myndighetspost

I Kivra får du myndighetspost digitalt. Från Skatteverket, Pensions­myndigheten och Försäkringskassan. Och många fler.

Läs mer om myndighetspost
Ikon föreställande ett dokument, till exempel ett lönebesked.

Lönebesked

Ett praktistk sätt att samla viktiga dokument är att få lönebeskedet i Kivra. För att det ska fungera behöver din arbetsgivare vara ansluten.

Läs mer om lönebesked
Ikon föreställande en chef.

Kreditupplys­ningar

Du får direkt en notis i Kivra om någon begärt en kreditupplysning på dig. Det ger dig bättre koll på att ingen använder dina uppgifter på ett otillbörligt sätt.

Läs mer om kreditupplysningar

Betala fakturor

När du skaffar Kivra kommer du kanske få fakturor. Du kan enkelt betala dem utan att behöva logga ut från Kivra. Koppla ditt bankkonto. OCR-nummer och andra uppgifter är redan ifyllda.

Vanliga frågor

  • Vad innebär digital brevlåda?

  • Kan jag välja vilken post jag vill få digitalt?

  • Är Kivra säkert?