Delad Kivra – dubbelt så enkelt

En smula omtanke, varje gång du loggar in i Kivra. Dela Kivra och hjälps åt med det viktiga. Perfekt för sambos, eller för dig med nära och kära som behöver lite extra stöttning. Det enda som behövs är två Kivra-konton. Och det är helt gratis, såklart.

Dela hero

Varför dela Kivra?

Delad Kivra är bra på flera sätt. Antingen kan ni vara två om saken och hjälpas åt med posten i hushållet. Eller så kan du stötta en äldre anhörig genom att hålla lite koll på hens Kivra.

Dela på bördan

Ta sambolivet till nästa nivå. Håll koll på era viktigheter tillsammans!

Hjälp nära och kära

Behöver farfar lite administrativ stöttning? Lätt fixat, be honom bara dela sin Kivra med dig.

Få ett par extra ögon

Slipp ha koll på allt själv. Ibland är det skönt att veta att någon annan kan hjälpa till med posten om du inte själv har möjlighet.

Hjälps åt i hushållet

Hjälps åt i hushållet

I nöd, lust och... administration. Ta delad tillvaro till nästa nivå – dela Kivra! Det är egentligen rätt okomplicerat, samma princip som att dela hallmatta. Ibland plockar du upp en räkning, ibland sprättar sambon ett avtal. Fast digitalt istället för IRL. Ett smart sätt att se till att inget viktigt faller mellan stolarna. Ett fint sätt att stötta varandra. Ett enkelt sätt att dela på bördan, helt enkelt.

Stötta någon på avstånd

Stötta någon på avstånd

Det finns massa sätt att visa omsorg, men med oss kan du verkligen göra en insats. Har du en äldre släkting som behöver lite administrativ stöttning? Eller en tonåring som precis skaffat Kivra? Ibland behövs ett par extra ögon på brev och räkningar. När någon delar sin inkorg med dig kan du hålla lite koll och hjälpa till när det behövs – även om ni bor långt från varandra. Du kan göra inbetalningar, påminna om viktiga saker och se till att inget missas. Omtanke i det stora och det lilla.

Gör så här

Se först till att ni båda har Kivra. Om inte går det snabbt att registrera konto här under. Sen följer den av er som vill dela sin Kivra de här stegen.

1

Logga in i Kivra och gå in under fliken “Delat” längst ner på skärmen.

2

Välj “Skicka en inbjudan” och skriv in personnumret för den som ska få tillgång till din Kivra.

3

När du sen klickar på “Fortsätt” syns en engångskod som den andra personen ska ange i sin Kivra under fliken “Delat”.

4

När din inbjudan har accepterats kan den andra personen ta del av och administrera din post.

Skaffa Kivra och kom igång direkt!
Viktigt ID-säkerhet – img

Säkerhet är vår högsta prio

I en tid av ökade bedrägerier, bluff-sms och oklara länkar är det viktigare än någonsin att välja en trygg kanal. Hos oss är dina viktigheter i tryggt förvar – säkerhet har alltid varit vår högsta prio. Vi krypterar allt innehåll och använder oss av de mest sofistikerade metoderna för att kunna garantera en vattentät tjänst – även i en allt otryggare onlinemiljö. Vi samarbetar bara med verifierade företag och organisationer, så du kan lita på allt som skickas i Kivra.

Fotograf: tom Swinnen unsplash Fjällvandrare 16 juni 2022

Dina viktigheter – det viktigaste vi vet

Vi står för ett enklare sätt att vara vuxen. Att betala räkningarna, förvara kvittona, samla breven och få koll på grejerna. Vi finns för att du har annat att tänka på än papper. För att träd ska skapa syre snarare än skattebesked. För oss går det smarta, snälla och smidiga hand i hand. Gör som mer än hälften av Sveriges befolkning och samla dina viktigheter i Kivra.

Frågor och svar om delad brevlåda

  • Hur delar jag min Kivra?

  • Om jag delar min Kivra med någon annan, får de även tillgång till mina kvitton?

  • Vad händer med Kivra när en person avlider?