Utlägg på nolltid

Från Kivra kan du med ett snabbt klick skicka digitala kvitton till din utläggstjänst. Och på så sätt redovisa dem direkt vid köptillfället. Digitalt hela vägen från köp till ersatt utlägg.

Ikon föreställande hand som håller i ett kreditkort.

Enkelt och effektivt

I Kivra får du digitala kvitton från anslutna butiker. Och kan utläggshantera direkt. Inget behov av att scanna kvitton eller manuellt fylla i uppgifter. Automatiserat och effektivt.

Bild på en användare inuti en cirkel.

Inget borttappat

Det är lätt att tappa bort fysiska kvitton. Och att glömma att registrera dem i tid. Med Kivra löser du detta digitalt direkt vid utläggstillfället. Och ersättningen är strax på väg till dig.

Ikon föreställande ett träd.

Miljövänligt alternativ

Digitala kvitton och processer har många positiva effekter på vår värld. Var med och rädda träd, undvika kemikalier och gifter, och minska utsläpp från transporter.

Anslutna utläggs­tjänster

Om du hanterar utlägg genom Companyexpense, Hantverksdata, Azets eller BDO kan du börja registrera kvitton digitalt nu direkt. Vi arbetar för att inom kort ansluta fler utläggshanterare.

Logotyp för Azets.
Logotyp för Hantverksdata.
Logotyp för BDO.

Så gör du utlägg i Kivra

1

Aktivera Kivra i utläggstjänst

Anslut ditt konto hos din utläggstjänst till Kivra. Det gör du troligtvis bland tilläggstjänster i inloggat läge i din utläggstjänst. Identifiera dig med Mobilt BankID.

2

Köp i butik

Genomför ett köp i en butik ansluten till Kivra. Fler butiker ansluter löpande.

3

Öppna Kivra

Öppna det digitala kvittot i Kivra och välj "Hantera".

4

Skapa utlägg

Klicka på knappen "Skapa utlägg". Och välj din utläggshanterare.

5

Godkänn

Godkänn utlägget i utläggstjänsten.

Kom igång direkt eller läs mer

Anslutna företag

Kvitton i Kivra lanserades i februari 2020. Här visas anslutna och kommande företag. I takt med att fler ansluter sig, kommer allt mer av dina kvitton bli digitala.

Logotyp för Åhléns.
Logotyp för Ica.
Logotyp för Jula.
Logotyp för Kjell & Company.
Logotyp för Cervera