Kivras årliga toppseminarium om digitalisering

Kivra har sedan 2016 anordnat ett digitaliseringsmöte där ledande beslutsfattare på Sveriges största B2C-företag bjuds in för inspiration och samtal om digitalisering.

Digitaliseringsmötet 2018

I början av november 2018 samlade Kivra återigen ledande beslutsfattare på Sveriges största B2C företag till ett digitaliseringsmöte på Arsenalsgatan i Stockholm. Bl.a. talade Caroline Berg (ordförande Axel Johnson), Sara Öhrvall (Chef digital utveckling på SEB) och Lotta Lyrå (VD Clas Ohlson).

Se filmer

Digitaliseringsmöte 2018

Digitaliseringsmötet 2017

I början av november 2017 samlade Kivra återigen ledande beslutsfattare på Sveriges största B2C företag till ett digitaliseringsmöte på Arsenalsgatan i Stockholm. Bl.a. talade vice Riksbankschefen Cecilia Skingsley om Riksbankens arbete med att ta fram en e-krona, Bert-Inge Hogsved (grundare och CEO Hogia) resonerade kring begreppet digitalisering och ger perspektiv på huruvida digitalisering är ett nytt fenomen eller inte samt Peter Borsos (Chairman Division X Telia) och Samuel Young (Chef på ICA X) i en panel tala om hur Telia respektive ICA har arbetat med Division X-avdelningar där fokus är att organisera om sig för att kunna göra det nya.

Se filmer

Digitaliseringsmöte 2017

Digitaliseringsmötet 2016

Den 17 oktober 2016 deltog beslutsfattare från de allra flesta stora B2C-företag i Sverige på ett evenemang med tema digitalisering arrangerat av Kivra. Scenen intogs av vad pressen i efterhand beskrev som “gräddan ur det svenska näringslivet”.

Talarnas konsensus var att inget företag, stort som litet, kan vara en egen ö idag - utan det krävs samarbeten och öppenhet för att lyckas med en effektiv och hållbar digitalisering.

På plats fick man bl a höra Jens Henriksson (CEO Folksam) annonsera att man “kör fullt ut med Kivra” samt förstå hur Hélène Barnekow (CEO Telia Sverige) har förflyttat Telia från ett kunddrivet till ett kundbesatt bolag.

Anna Björnberg (Affärsutvecklare Kivra) berättade om varför majoriteten av de största B2C-företagen i Sverige är med i Kivra och Karl-Johan Persson (CEO H&M) samt Marcus Wallenberg (b la Ordförande FAM och SEB) kom båda med intressanta reflektioner om digitalisering generellt samt varför de är storägare i Kivra.

Se filmer

Digitaliseringsmöte 2016

Case

Logotyp för Lowell.

CASE

Lowell ökade tillgänglig­heten med Kivras single sign-on

"När Kivra erbjöd SSO såg vi det som en självklarhet att koppla samman det till vår self-service-portal. Vi såg direkt en kraftig ökning av kunder som genom att klicka på bannern kommer till inloggat läge i Mitt Lowell."

Läs mer