Lösningar för din bransch

På Kivra är målet att hitta lösningarna som passar just din bransch. Så att ditt företag också kan dra nytta av potentialen i Kivra. En tjänst som når mer än halva Sveriges befolkning.

Branscher hero
Fotograf: beth-jnr-unsplash - Människor i grupp pratar

För kommuner och myndigheter

Med Kivra kan din kommun kommunicera digitalt på nya och innovativa sätt. Vi bidrar med verktyg som förenklar vardagen för medborgarna och hjälper dig i digitaliseringen. Verktyg som digital post, fakturor, lönespecifikationer, brev och kallelser.

Lösningen med Kivra växte fram ur ett behov av att minska kommunens kostnader för fysiska brev.

– Helena Ljunggren, ekonomichef Lidköpings kommun

Erbjudanden Kivra

För energibolag

Snabbare betalt och nöjdare kunder
Kivras betaltjänst löser en av de stora utmaningarna som energibolag. Vi hjälper dig att få betalt snabbare. I Kivra betalar hälften av våra 5.8 miljoner användare fakturan i samma stund som den kommer. Det betyder bättre likviditet för er som energibolag.

Logotyp för Eon.

E.ON underlättar för kunder

Inom E.ON vill vi underlätta för våra kunder genom att erbjuda smidiga digitala lösningar. Vi har sedan många år distribuerat fakturor via Kivra.

Mikael Bladh, Head of Back Office på E.ON

Äldre kvinna får hjälp av sköterska att titta i mobil.

För vårdbolag

Kallelser direkt i Kivra
Med Kivra blir det enklare att nå rätt patienter vid rätt tillfälle, med högre kvalitet och färre missade besök som följd. Samtidigt som vården blir mer tillgänglig. Patienterna får notiser så att de inte missar något meddelande. Och kan själva lägga in sina kallelser i kalendern.

Kallelse Kivra företag

Aleris nyttjar resurser på rätt sätt

Ett smidigt och säkert sätt att säkerställa att kallelser kommer fram till rätt person i tid. Och bidrar till att vi nyttjar vårdens resurser på ett klokt sätt.

Martin Irding, ansvarig för affärsutveckling och digitalisering i Aleris sjukvård Sverige

Bostad

För bostadsbolag

Vill ni skicka avier till hyresgäster, lönebesked till era anställda eller information till företag i era lokaler? Kivra är det smidigaste sättet att göra det på.

Bankblomma

För Bank & Finans

Över 5.8 miljoner användare och en oöverträffad öppningsgrad har gjort Kivra till en självklarhet för Sveriges banker. Brev och fakturor till era kunder eller lönebesked till era anställda – oavsett vad ni vill skicka gör ni det enklast via Kivra.

Inkasso img

För Inkasso

Med en öppningsgrad bättre än alla alternativ och 5.8 miljoner användare ett knapptryck bort är Kivra ett naturligt val för Sveriges Inkassobolag.

Forsakring hero

För försäkringsbolag

Över fem och en halv miljoner användare. Över nittiofem procent öppningsgrad. Snabbare betalningar än någon annanstans. Flexibilitet, statistik & överblick. Detta är bara några av anledningarna till varför Kivra är det bästa kommunikationsverktyget för försäkringsbranschen.

Tack för intresse

För Civilsamhället

Nå miljontals genom oss – Nu kan ni nå större delen av befolkningen i Kivra. Smart, säkert och snällt mot miljön.

Nyfiken på hur vi kan hjälpa ditt bolag?

Vi har lösningar för många branscher. Kontakta oss, så hjälper vi ditt företag igång med Kivra.