Kivra Företag+

Kivra Företag+ finns här för att förenkla. Ni får den digitala posten direkt in i Företagsbrevlådan och företagets fysiska post skannad och levererad tillsammans med era andra viktigheter – allt samlas i Kivra. Inga fler papper och allt samlat på en och samma plats för 99 kronor i månaden. Bra, va?

Kivra Företag+

Farväl fönsterkuvert!

Used on the KB+ external website

Uppladdning - PÅ VÄG

Ladda upp dokument

Idag kan du skanna och ladda upp kvitton, fakturor andra viktigheter via webben, men snart går det även att göra direkt via mobilen.

Used on the KB+ external website

PEPPOL - PÅ VÄG

Allt blir lättare med Peppol

Framtidssäkra er verksamhet! PEPPOL är ett internationellt nätverk för förmedling av fakturor. Snart kommer ni att kunna ta emot PEPPOL-fakturor direkt i er Företagsbrevlåda.

Så kommer du igång med Kivra Företag+

1

Skaffa en Företagsbrevlåda

Att skaffa Kivra Företag+ tar bara någon minut, men först måste du skaffa Företagsbrevlådan. Säg hej till ett papperslöst företag!

Det gör du här!
2

Aktivera Kivra Företag+

Gå till inställningar på webben, klicka på Bli Digital och följ instruktionerna. Via appen hittar du aktiveringsknappen längst ner i din hemvy.

Digitalisera kommunen med Kivra

Få precis all post digitalt

Så här enkelt är det. Vi tar hand om det mesta. Allt ni behöver göra är att skaffa Kivra Företag+. Då får ni automatiskt en postadress hos Kivra, som ni ger till era företagskontakter. Klart! Nu levereras posten automatiskt till oss. Vi sorterar, levererar och notifierar dig, precis som vanligt. Kopplar ni sedan även ihop brevlådan med ert bokföringssystem hamnar fakturor och kvitton direkt i er redovisning. Allt på ett ställe, var ni än befinner er.

Vanliga frågor

  • Vilka företagsformer stöds av Kivras företagsbrevlåda?

  • Hur lägger jag till kollegor/firmatecknare som tillkommit?