Partnersida & Tjänsteutbud

Här har vi samlat alla Kivras tjänster och funktioner ni som partner till Kivra bör erbjuda våra gemensamma avsändare. Här hittar ni produktmaterial, mallar, guidelines, intressanta case och teknisk information på vår utvecklarsida. Vad gäller för er som partner? Vad behöver era avsändare? Kontakta oss direkt – vi ser alltid fram emot att höra från er!

Partnersite hero

Vad behöver ni veta som partner?

Partner stream
Bild på en användare inuti en cirkel.

Tillsammans är vi den bästa kanalen för era avsändare

Vi har en öppningsgrad som slår alla andra kanaler – tillsammans kan vi nå alla Sveriges 5.7 miljoner Kivra-användare med viktigheter.

Bild på en användare inuti en cirkel.

Allt att vinna – inget att förlora

Förbättra er avsändarlojalitet, möjliggör merförsäljning och öka likviditeten med snabba flexibla betalningar. Minska också samtal till kundtjänst och skrota förlegade processer.

Bild på en användare inuti en cirkel.

”Tänk utanför boxen” – kontakta oss och kom med förslag!

Vi har svaret på era avsändares utmaningar. Låt oss tillsammans förbättra och förenkla Sveriges digitala infrastruktur.

Kivras tjänsteutbud

Alla förtjänar trygg post

Tack för intresse

Nu kan fler välgörenhets-organisationer skicka i Kivra

Nätet svämmar över av bedrägerier och falska länkar. Tillsammans med er erbjuder vi en trygg bubbla där man kan lita på innehållet. Och den behövs mer än någonsin, därför öppnar vi upp för ännu fler avsändare i Kivra. Nu kan föreningar och organisationer matcha på mail istället för personnummer. Dags för ännu fler att kliva in i värmen och börja skicka i Kivra.

Aktuellt för våra partners

Aktuellt partner

Vad är på gång hos Kivra?

Här samlar vi viktig information för våra partners – allt från API uppdateringar till guidelines och riktlinjer. Här inne håller ni er uppdaterade, är complient och ser till att ni alltid får ut det mesta av ert samarbete med Kivra.

Utvecklarsida

Här hittar ni vidare information och resurser för utvecklare.