Betaltjänsten

Fakturor som skickas i Kivra går att betala via Kivras betaltjänst. Kivras användare betalar snabbare än kunder som mottar en pappersfaktura. Fakturan i Kivra har en hög öppningsgrad och erbjuder flera flexibla alternativ för både avsändare och mottagare. Betaltjänsten har stöd för både fasta och variabla belopp och delbetalning om avsändaren möjliggör för kunden att delbetala sin faktura.

Fördelar med Kivras betaltjänst

  • Betalning i tid: Nästan hälften av våra betalanvändare betalar fakturor med alternativet “betala direkt” . Det innebär att avsändare får in stor del av pengarna tidigare än förfallodatum.
  • Högre betalningsgrad i jämförelse med andra digitala kanaler.
  • Mottagaren missar inte en betalning: Flertalet notifieringar gör det svårt att missa att betala fakturor via Kivra.
  • Öppningsgraden i Kivra är hög. I genomsnitt 97-99% för betalbara försändelser så som faktura.

Demo av Kivras betaltjänst

Se teknisk specifikation

Variabelt belopp

För de avsändare som vill nyttja tjänsten variabelt belopp så krävs metadata för ”min_amount” så att Kivra kan visa vilket betalspann kunden kan betala inom. 

Demo av betaltjänsten - variabelt belopp

Såhär ser det ut för användaren när den betalar en faktura i Kivra med ett variabelt belopp.

Multipla betal- möjligheter

Flexibla betalningsalternativ och möjlighet till merförsäljning. I bilden visas dokumenttyp 'Invoice.renewal' och tjänsten 'Multiple Payment options'. Vill du veta mer? Kontakta oss: avsandare.support@kivra.com

Flexibla alternativ att delbetala

Med multipla betalmöjligheter kan avsändare erbjuda sina kunder en betalningsplan eller konvertera fakturan till en delbetalning.

Fördelar för mottagaren

Med den nya betaltjänsten får mottagaren ännu bättre kontroll över sina betalningar i Kivra. De får fler och tydligare funktioner med allt samlat på ett och samma ställe. Som vanligt betalar de tryggt och säkert med Mobilt BankID.

Läs mer om betaltjänsten för användarna här.