Swish i Kivra: Enkelt och uppskattat

Nu kan avsändare erbjuda Swish som betalningsmetod i Kivra. Det innebär ett snabbare kassaflöde och större chans för deras kunder att betala sina fakturor och erbjudanden i tid. Prata med era avsändare om Swish i Kivra redan idag!

Partner swish

Swish som betalmetod i Kivra

Swish är en betalningsupplevelse som över 8 miljoner människor i Sverige känner till – era avsändare som skickar fakturor i Kivra kan dra nytta av det och dessutom få betalt snabbare.

Tre steg för att komma igång med Swish

Det är enkelt för avsändare att sätta upp Swish-betalning. Ingen extra teknisk setup krävs. Så här går det till:

1

Avsändaren kontaktar Kivra

De kontaktar oss och meddelar att de vill komma igång med Swish som betalmetod på sina fakturor i Kivra.

2

Avsändaren kontaktar sin bank

Avsändaren meddelar banken att de vill addera Kivra som teknisk leverantör för Swish. Har avsändaren inte Swish sedan tidigare sätter de upp detta hos banken. All återrapportering sker mellan Swish och avsändarens bank.

3

Kivra aktiverar Swish-betalningar för avsändarens fakturor i Kivra

Klart att använda.

Berätta om Swish i Kivra för era avsändare

Pufff Swish partnersida
Ikon föreställande kvinna.

Ett Swish-nummer för alla fakturor

Med ett Swish-nummer för alla fakturor är det väldigt enkelt att komma igång med Swish i Kivra. Det krävs ingen teknisk integration eftersom Kivra registrerar betalningsmottagarens Swish-nummer som aktivt för alla deras fakturor. Ni som partner behöver bara informera avsändare om möjligheten, inget tekniskt krävs från er.

Ikon föreställande två personer som binds samman av två pilar i olika riktningar, för att visa att personerna kan dela information.

Möjliggör olika Swish-nummer på olika fakturor

Vissa avsändare kräver olika Swish-nummer på olika fakturor. Det kan bero på att olika affärsenheter vill separera inkommande betalningar till separata bankkonton. Ni som partner kan erbjuda detta genom att öppna upp för flera SWISH nummer i metadatan på en försändelse i Kivra.

Hör av er om ni undrar något!