Lär dig mer om Kivra när du har tid över

Här hittar du webbinar som vi har hållit på Kivra med olika teman och inriktningar. Hör gärna av dig om det är något specifikt du skulle vilja veta mer om.

Ett smartare sätt att skicka lönebesked

Alla lönebesked i samma app – smidigt och enkelt. 25 procent av alla som jobbar i Sverige får redan sitt lönebesked i Kivra. Att skicka lönebesked i Kivra är både hållbart och säkert. Underlätta administrationen och spar på träd – här får du reda på hur. Talare: Mario Turpini, Account Manager. Hösten 2022.

Digitala kvitton – vi sätter ny standard

80 procent av alla betalningar sker digitalt utan kontanter – ändå leder majoriteten av alla köp till ett papperskvitto. Varje år skrivs det ut omkring fyra miljarder papperskvitton i Sverige, en mängd papper som motsvarar ungefär 50.000 träd. Vi har en bättre lösning. Här får du veta allt som är värt att veta om digitala kvitton i Kivra. Inspelat hösten 2022.

Fem tips: maximera nyttan med fakturor i Kivra

Få betalt snabbare, öka kundengagemanget, sälj mer, minska antalet supportärenden och fånga in feedback från kunderna. Lär dig att utnyttja fakturan i Kivra på ett smartare sätt. Talare: Magnus Ekman, Produktägare. Hösten 2022.

Företagsbrevlådan – fördelarna med digitalt

Bra för miljön och enklare för kunderna – fördelarna med Kivra är många. Få inblick i våra tjänster för företag. Vi går igenom hur du som företag kan ta emot digital post, effekten av att digitalisera dokument och vinsterna med att använda ett digitalt arkiv. Vi tittar också på Kivras roll i företagarens digitala ekosystem. Talare: Adam Hultén, Business Unit Manager K4B. Hösten 2022.

Boosta varumärket med Sender Portal

Vill du öka kundlojaliteten, lyckas med merförsäljning eller minska antalet samtal till kundtjänst? Då är det här en halvtimme värd att investera. Vi pratar om hur du ger ditt företag en egen profil i Kivra och skräddarsyr kundernas upplevelse. Hur du presenterar ditt företags visuella identitet samtidigt som du leder dina kunder vidare. Och sist men inte minst lär du dig allt värt att veta om statistik för utskick, kampanjer varumärkesbyggande i Kivra. Talare: Åsa Bengter, Produktägare. Hösten 2022.

Tips på ämne till webbinar

Finns det ett specifikt ämne eller tjänst du skulle vilja att vi håller ett webbinar om? Hör av dig!