Nå era kunder digitalt

Över 5.8 miljoner användare och en oöverträffad öppningsgrad har gjort Kivra till en självklarhet för Sveriges banker. Över nittiofem procent av allt som skickas genom Kivra öppnas och majoriteten av det ageras på inom 5 dagar – åtta procent av avier & fakturor som skickas genom Kivra betalas direkt.

Bank hero
CASE

SBAB om hållbara utskick

"Med Kivra minskar vi miljöbelastningen samt ökar tillgängligheten och säkerheten i våra kundutskick.”

Bankblomma

En smidig lösning

Det finns många skäl till att jobba med Kivra. För oss handlar det framförallt om hög kännedom, enkelhet och driftsäkerhet. De flesta vet hur Kivra funkar och är trygga med tjänsten. Att ha allt på samma ställe underlättar och spar tid. Med Kivra slipper man ledtider och förseningar – kunden får fakturan direkt i sin digitala brevlåda. Dessutom kan vi enkelt följa fakturan och se att den verkligen kommer fram. En smidig lösning för både oss och våra kunder!

Elisabeth Beskow, VD DNB Bank Sverige

Lätt att komma igång

Att komma igång med Kivra är superenkelt! Beroende på vad ni vill skicka finns det olika vägar att ta – här är tre av dem.

Försändelser
Ikon föreställande två personer som binds samman av två pilar i olika riktningar, för att visa att personerna kan dela information.

Kontakta er Integrationspartner

Skickar ni redan brev, fakturor eller annat genom en integrationspartner kan ni kontakta dem så hjälper de er igång.

Ikon föreställande ett dokument, till exempel ett lönebesked.

Aktivera i ert lönesystem

Om ni vill skicka ut lönespecifikationer genom Kivra kan ni enkelt aktivera det i ert nuvarande lönesystem. Kivra är anslutna till alla stora lönesystem i Norden.

Läs mer
Ikon föreställande kvinna.

Kontakta oss direkt

Ni kan alltid kontakta oss direkt så hjälper vi er att komma igång.

Kontakta oss