Kivra Campaigns

Upplev kraften i Kivra Campaigns - det ultimata verktyget för att öka kundengagemang och maximera resultatet av dina marknadsföringskampanjer. Med en enkel knapptryckning kan du lägga till kampanjytor i Kivras intuitiva webbgränssnitt och ta kontroll över din kommunikation. Ge dina utskick en boost med Kivra Campaigns och förvandla dem till engagerande och framgångsrika kampanjer.

Campaigns Hero Illu

Era kampanjer – era budskap

Kampanjer kan handla om nästan vad som helst – vad står det i er banner? Här är några exempel!

Erbjudanden

Reapriser, specifika rabatter och grymma förmåner! Låt era kunder veta vad ni har på gång.

Viktig information

När ni vill berätta något viktigt för era medarbetare eller gå ut brett med information till era kunder.

Hälsningar och Meddelanden

Vill ni hälsa Glad Midsommar, God Jul eller berätta om Black Friday?

Leda trafik

När ni vill hjälpa era kunder hitta till "Mina sidor", en kampanjsida eller andra viktiga platser.

Kundkommunikation img

Ta din kundkommunikation till nya höjder!

Skapa en personlig och engagerande upplevelse för era kunder. Med vår kampanjyta kan du öka din försäljning, bygga starkare lojalitet och minska belastningen på kundtjänst. Dessutom erbjuder vi en sömlös inloggningsupplevelse med Single-Sign-On (SSO) så era kunder enkelt kan navigera till deras inloggade sidor, exempelvis "Mina Sidor". Oavsett om du väljer att placera era banners ovanför eller nedanför försändelserna, kommer Kivra Campaigns ge dig den nödvändiga verktygssatsen för att göra dina kampanjer effektiva och framgångsrika.

Kundkommunikation 2

Lätt att komma igång

Hur funkar det här då? Lite som en klassisk post-it – men snyggare, enklare och effektivare. Med hjälp av ett redigeringsverktyg och förinlagda mallar skapar du banners och inforutor med bara några klick. Du väljer enkelt under vilken tidsperiod som bannern ska synas. Sen kan du placera dem rakt i blickfånget på utskicket. Svårare än så är det inte. Så fort det är skickat kan du följa klick och öppningsgrad i din Sender Portal.

Guidelines för kampanjyta

Ta en titt på våra guidelines för tips om hur ni bäst designar er kampanj i Kivra. Vi bjuder även på några exempel på kampanjer för inspiration.
campaign tags – temp

Kivras senaste funktion – Campaign Tags!

Denna nya funktion tillåter er att tekniskt implementera "tags", vilket öppnar upp för en mer avancerad segmentering av er kundkommunikation. Med hjälp av Campaign Tags kan ni nu nå era målgrupper med en ännu större precision. Detta kommer inte bara att berika ert sätt att kommunicera, utan också ge era kunder en förbättrad och mer målinriktad upplevelse.

Marknadsföring & Engagemang

Marknadsföring och engagemang

Med Campaigns har du möjlighet att optimera din marknadsföring och skapa djupare engagemang även hos dina kunder. Skapa skräddarsydda kampanjer som sticker ut, hantera dem smidigt och låt Kivra Campaigns arbeta för dig. Med vårt enkla och användarvänliga gränssnitt, möjligheten att segmentera din målgrupp utifrån både person- och organisationsnummer och följa kampanjernas prestanda, ger vi dig alla verktyg du behöver för att skapa effektiva och mätbara resultat.

Kom igång med Campaigns

Några enkla klick så är du igång. Kontakta oss gärna om du har frågor.