Nå fram med dina viktigheter till miljoner personer och företag

Miljontals människor i Sverige samlar sina viktigheter hos oss. Och 95% av allt som skickas i Kivra öppnas. Det gör Kivra till en unik plats för dig som vill nå fram till företagets kunder. Det är också en ovanligt säker kanal, med verified sender-verified user.

Företag/skicka hero

Så går det till

Skicka med Kivra

Alla förtjänar trygg post

Autogiro puff

Autogiro – fast bättre

Vi vill hjälpa er att få fler att automatisera. Därför erbjuder vi en ny, förfinad form av autogiro – direkt i Kivra. Tack vare en förenklad och helt digital onboarding ökar chansen att fler tar sig igenom processen. Dessutom har vi lagt till ett antal funktioner anpassade efter kundernas önskemål. De får bland annat bättre kontroll över vad som dras, notiser när en betalning är på gång och kan själva sätta en övre beloppsgräns. Fler betalningar i tid, färre fel- eller dubbelbetalningar och nöjdare kunder. En win-win för alla!

Tack för intresse

Nu kan fler givarorganisationer skicka i Kivra

Nätet svämmar över av bedrägerier och falska länkar. Tillsammans med er erbjuder vi en trygg bubbla där man kan lita på innehållet. Och den behövs mer än någonsin, därför öppnar vi upp för ännu fler avsändare i Kivra. Nu kan föreningar och organisationer matcha på mail istället för personnummer. Dags för ännu fler att kliva in i värmen och börja skicka i Kivra.

Pufff Swish partnersida

Swish i Kivra

Snabbare betalningar
I Kivra kan du erbjuda Swish som betalningsmetod. Det är inte bara enkelt och smidigt för kunderna. När kunderna betalar sina fakturor och erbjudanden i tid får du också bättre kassaflöde.

Digi B2B

Nå andra företag genom Kivra

Nu kan ni nå över 166.000 företag och föreningar med samma infrastruktur som Kivra privat. Var säker på att fakturan eller brevet når rätt person på rätt företag - skicka den snabbt, säkert och miljövänligt genom Kivra. Givetvis är det samma höga öppningsgrad som på privatsidan.

Sender Portal – ditt hem i Kivra

Megaphone-lightgreen

Skapa kampanjer

Producera, segmentera och administrera utskicken i vårt lättarbetade kampanjverktyg.

Läs mer om kampanjer
Använd denna ikon vid mörkgrön temafärg

Kommunicera direkt

Skapa egna kommunikationsytor i dina utskick för att kommunicera direkt med kunderna.

Läs mer om kommunikationsytor
vit ikon - insikter

Få insikter och statistik

Tidsbestäm dina kampanjer, segmentera dem på personnummer och få värdefulla insikter.

Läs mer om avsändarportal

Syns bättre i Kivra

Skräddarsy kundernas upplevelse i vår portal för avsändare. Du kan presentera ditt företags visuella identitet och leda dina kunder vidare – till hemsida, sociala medier, telefon eller andra prioriterade kontaktvägar.

Läs mer om Sender Home

Vad säger kunderna?

Logotyp för SBAB.

Fördelar enligt SBAB

”Vi ser tre huvudsakliga vinster med distribuera post i Kivra: minskad klimatpåverkan, snabbheten i digitala distribution samt den höga säkerheten i försändelser.”

Oskar Bondfeldt, verksamhetsutvecklare SBAB, som skickar brev, fakturor och lönebesked

Nyfiken på hur vi kan hjälpa dig?

Vi hjälper gärna ditt företag att komma igång med Kivra. Kontakta oss för att veta mer.