Digitalisera B2B med Kivra - Lika enkelt som privat!

Nu kan ni nå drygt 155.000 företag och föreningar med samma infrastruktur som Kivra privat. Var säker på att fakturan eller brevet når rätt person på rätt företag - skicka den snabbt, säkert och miljövänligt genom Kivra. Givetvis är det samma höga öppningsgrad som på privatsidan.

Digi B2B

Enkelt och precist

Värde / varför
Ikon föreställande en faktura.

Underlätta era företagskunders administrativa arbete och låt dem samla sina viktigheter i en och samma tjänst. Företagen kan enkelt hantera t ex fakturor genom att koppla ihop sin Kivra med sitt bokföringssystem eller exportera till andra system.

Ikon föreställande två personer som binds samman av två pilar i olika riktningar, för att visa att personerna kan dela information.

Du som avsändare använder samma integration eller partner som du använder för dina privata utskick.

Ikon föreställande en cirkel med en symbol för att något är avbockat.

Alltid rätt mottagare - skicka till företaget, inte individen. Kivra Företag möjliggör att skicka brev och fakturor mot ett specifikt organisationsnummer, vi håller koll på vem som ska se det och ni slipper uppdatera kundregister.

Så här kommer du igång:

Att skicka till Kivra Företag är lika enkelt som att skicka till Kivra Privat. Adressen till Företaget är organisationsnumret och kopplingen till Kivra densamma som för privatpersoner.

Dator: Addera

Addera

Addera företagsförsändelser och organisationsnummer i era utskick

Info: asset

Informera

Informera era kunder om att de i framtiden kommer få era utskick digitalt

Puff 3 b2b

Skicka

Skicka mot Kivra och få svar direkt på vilka kunder som kan ta emot digitalt

Läs mer om att skicka i Kivra