Tjänster för företag

Anpassa innehållet i Kivra och skapa en bättre upplevelse för företagets kunder. Våra tjänster bidrar med typning av utskick, betaltjänster, format och utseende och mycket annat.

Skapa en bra användarupplevelse

Puff betaltjänst partnersida

Betaltjänster

Olika betalningsalternativ

När du skickar fakturor i Kivra kan du låta kunderna välja betalningsform, utifrån vad de själva föredrar. Du kan enkelt komma igång med Swish som alternativ till bankbetalning. Dessutom finns det möjlighet att erbjuda flexibla datum och delbetalning.

Läs mer

senderhomegrey

Sender Portal

Få insikter om utskick

Sender Portal hjälper dig att synas ännu bättre i Kivra. I avsändarportalen kan du skapa kampanjer, se statistik, uppdatera kontaktuppgifter och skräddarsy företagets visuella identitet. Här styr du företagets närvaro i Kivra.

Läs mer

Forms

Kommunikationslösningar

Ställ frågor, få svar

Vi erbjuder flera smarta sätt att interagera med företagets kunder. Ta chansen att räta ut kundernas frågetecken direkt de formas – i Kivra. Något som är enkelt tack vare verktyget Campaigns och tjänster som formulär, chatt och kontaktvägar.

Läs mer

Puff typningar partnersida

Smarta utskick

Anpassa budskap

I Kivra kan du typa dina utskick utifrån dokumenttyp. På så sätt ger du skräddarsy användarupplevelsen. Det går också att göra utskicken mer engagerande genom att skapa responsivt innehåll, så att upplevelsen anpassas i kundernas dator eller mobil.

Läs mer

Bild på PC och en hand som pekar på skärmen. Om Digitala försändelser i Kivra.

Nå 5,5 miljoner användare med dina viktigheter

Kivra är ett självklart val för att nå fram med ditt budskap. Av våra 5,5 miljoner användare har 99% varit aktiva de senaste tre månaderna. Du kan skicka brev, fakturor, lönebesked, bokningar, signeringar och kvitton. Och skapa egna kommunikationsytor på dina utskick.

Kivra logotyp

Dafgårds: Ökad dialog med lönebesked i Kivra

Dafgårds har sparat mycket tid när lösenord till portalen inte längre behöver sparas. Kivra har också inneburit i en ökad dialog med anställda när det gäller lönebeskeden, vilket har varit positivt.

Nyfiken på hur vi kan hjälpa dig?

Vi hjälper gärna ditt företag att komma igång med Kivra. Kontakta oss för att veta mer.