Engagerande innehåll med responsiva utskick

Responsiva utskick i Kivra har många fördelar. Innehållet anpassas automatiskt efter läsarens skärmstorlek, vilket ger en snyggare visuell upplevelse på alla enheter. Interaktivitet eliminerar behovet av att zooma in och ut på statiska PDF-filer och förbättrar användarupplevelsen.

puff responsivt NY

Försändelser skärmanpassas med HTML för respektive enhet. Den visas inte som PDF.

Överblicksvy med läs mer-knappar gör det enklare att orientera sig.

Med interaktiva komponenter blir innehållet mer levande.

Innehåll skapas kompatibelt för hjälpmedel, exempelvis talsyntes.

Komponenter kan anpassas till mörkt och ljust skärmläge.

Bifoga PDF som back-up, tillgänglig i sin helhet.

Inklusivitet responsivt

Inklusivitet och Tillgänglighet: För levande innehåll

Responsiva utskick i Kivra hjälper er skapa dynamiskt innehåll genom våra interaktiva komponenter. Innehållet kan enkelt göras kompatibelt med hjälpmedel som talsyntes – något som möjliggör bättre tillgänglighet för personer med olika behov. Det ger även en bredare publik möjlighet att ta del av informationen.

Om studentkortet img

Studentkortet moderniserar varumärket och ökar konverteringsgraden med Kivra

Studentkortets uppdrag är att berika Sveriges studentliv genom att erbjuda rabatter på bland annat kläder, mat och teknik via Studentkortet-appen. När de 2016 började kommunicera med studenterna via Kivra istället för postutskick kunde de modernisera sitt varumärke, öka konverteringsgraden och sticka ut från sina konkurrenter.

Vill du komma igång?

Det är lätt att komma igång med smarta utskick med responsivt innehåll. Kontakta oss om ni vill komma igång eller har frågor.