Lowell erbjuder Swish i Kivra – ett lättare sätt att bli skuldfri

För Lowell ökade antal Swishbetalningar i Kivra lavinartat redan från start. Efter bara en månad gick över 60 procent av betalningarna via Swish, vilket gett positiv effekt för alla parter.

WEB swish-hero-img

Kan Swish skapa upplevelsen av en tryggare inkasso?

På Lowell är svaret ja. Sedan de kopplade på Swish 2015 har de fått nöjdare kunder, ökad transparens och snabbare betalningar. Nu tar de nästa steg och erbjuder betalningsmetoden i Kivra. 

En sund kreditmarknad. Tre ord som ringar in Lowells målsättning som inkassobolag. För att uppnå den jobbar vi löpande med olika initiativ som ser till slutkunden och hens individuella ekonomiska situation. Och att göra det enkelt och smidigt att betala inkassokravet är en viktig del i ledet. 

Swish gör skillnad

Lowell introducerade Swish redan 2015 – något som gjort stor skillnad för kundnöjdheten. Mycket tack vare att handläggaren kan se betalningen direkt under samtalet, vilket i sig ger en känsla av trygghet och kontroll hos kunderna. Därför var det självklart för Lowell att vara snabba på bollen när Swishbetalningar i Kivra dök upp.

Kivra har gott renommé och i Sverige litar vi på plattformen nästan på samma sätt som på Mobilt BankID. Vi visste dessutom redan sen innan att kundresan blir så mycket bättre med Swish – och det kommer inte från oss utan från slutkunderna. Därför var vi väldigt nyfikna på att se utfallet på Swishbetalningar i Kivra, säger Jens Lindeblad, Head of Digital and Innovation på Lowell.

En win-win för alla

Antal Swishbetalningar i Kivra ökade lavinartat redan från start. Efter bara en månad gick över 60 procent av betalningarna via Swish, vilket gett positiv effekt för alla parter. Både Lowell och deras uppdragsgivare får betalningen snabbare samtidigt som vi förenklat betalningen för slutkunden – som direkt kan andas ut och känna att det hela är avklarat.

Idag förväntar sig kunder att Swish finns som betalväg. Ska du vara den som driver branschen i enkelhet, smidighet och kundresa är det här ett måste, avslutar Jens Lindeblad.

Vill du komma igång med Swish i Kivra?

Här hittar du mer om olika betalningalternativ.
WEB swish-lowell-img

Om Lowell

Lowell är en av Europas största aktörer inom kredithantering och inkassotjänster. Företaget grundades i Storbritannien 2004, men i Norden sträcker sig deras arv och erfarenhet över ett hundra år tillbaka i tiden då de var pionjärer för branschen.