Flera betalnings-alternativ

Att erbjuda flera betalningsalternativ till dina kunder ger flexibilitet, ökar konverteringen och förbättrar kundnöjdheten. Det möter olika preferenser och behov hos kunderna, samtidigt som det håller företaget anpassat till marknadstrender. Dessutom minskar risken för obetalda fakturor och förbättrar företagets kassaflöde. Ge ditt företag en konkurrensfördel genom att erbjuda en smidig och mångsidig betalningsupplevelse.

Multipla betalningar partner
Multibla betalmöjligheter partnersidan Kivra företag

Multipla betalmöjligheter

Med multipla betalmöjligheter kan ni erbjuda era kunder en betalningsplan eller konvertera fakturan till en delbetalning, och då bland annat skapa möjlighet till merförsäljning. Avsändaren kan välja att variera till exempel beskrivningar, belopp eller datum.

Variabelt belopp partnersidan Kivra företag

Variabelt belopp

Genom att erbjuda möjligheten att betala variabla och anpassade belopp ger du kunderna flexibilitet att välja en betalning som passar deras behov och ekonomiska situation. Detta skapar en bättre användarupplevelse och ökar kundnöjdheten. Genom att erbjuda variabla betalningsalternativ kan du också göra dina produkter eller tjänster mer tillgängliga och överkomliga för en bredare kundbas, inklusive de med varierande inkomst eller begränsad budget. Detta kan öppna upp möjligheter till ökad försäljning och stärkt affärsrelation med kunderna.

Vill du komma igång?

Vi är redo om du är redo - kontakta oss redan idag så kör vi igång.