Skicka betalnings-påminnelser i Kivra

När avsändare skickar påminnelser i Kivra effektiviseras betalningsprocessen! Genom att använda Kivra för fakturor och påminnelser kan de dra nytta av en betydligt högre öppningsgrad, vilket också ökar sannolikheten för att fakturor betalas i tid. Kivra erbjuder en trygg och säker lösning, vilket garanterar att meddelanden alltid når fram till rätt kund.

Typningar hero

Påminn om viktigheter

Kivra för betalningspåminnelser erbjuder avsändare en effektiv, säker och miljövänlig lösning för att hantera sin fakturering.

Låst fönster

Säkert

Kivras avancerade och krypterade säkerhetsfunktioner skyddar både avsändarens och mottagarens information, minskar risken för dataintrång och bedrägerier.

Hög öppningsgrad

Påminnelser i Kivra har en högre öppningsgrad än andra kommunikationslösningar, därmed ökar sannolikheten att användare agerar snabbt, vilket leder till snabbare betalningar.

Hållbarhet

Genom att använda Kivra minskas behovet av pappersbaserad kommunikation, vilket bidrar till en mer miljövänlig och hållbar affärsverksamhet.

Typningar påminnelser Kivra företag

Flexibel kommunikation

Oberoende av den ursprungliga kanal som användes för att skicka den första fakturan, finns en flexibel lösning där betalningspåminnelsen smidigt kan skickas i Kivra. Det innebär att även om den initiala fakturan skickades via post, e-post eller någon annan digital plattform, kan påminnelsen enkelt skickas genom Kivras system.

Detta ger fördelen av att centralisera och konsolidera betalningskommunikationen i en enda, effektiv kanal.

Teknisk specifikation: kom igång!