Kivras uppförande­kod

Hållbarhet utgör grunden i allt vårt arbete och genomsyrar hela vår verksamhet. Från vår hållbara affärsmodell med sunda kärnvärden till ett långsiktigt ägandeskap. Vi tillhandahåller en säker tjänst för våra användare, och en öppen och inkluderande miljö för våra medarbetare.

Vi vill föregå med gott exempel

Vi tror att om tillräckligt många företag tar ansvar, agerar och föregår med gott exempel blir världen en tryggare och bättre plats. Att vi tillsammans värnar om vår miljö och våra medmänniskor. Där hoppas vi att vara ett föredöme och inspirera andra.

Kivras uppförandekod beskriver de värderingar, förväntningar och överväganden Kivra jobbar med i det dagliga arbetet. Uppförandekoden omfattar de 10 principerna i FN:s Global Compact men utgår från vår egen kartläggning av fokusområden anpassade efter vår verksamhet. Vi uppmuntrar till en öppen kultur där alla medarbetare vågar säga vad de tycker och där vi uppmanar att anmäla eventuella oegentligheter som upptäcks. Skulle allvarliga överträdelser av uppförandekoden hända har Kivra ett visselblåsarsystem på plats.

Kivras kärnvärden

Det här är en kort sammanfattning om Kivras kärnvärden. Vilka kärnvärden som driver oss och ligger som grund för Kivra som företag. Vad vi står för nu och i framtiden. Läs mer om våra kärnvärden i vår uppförandekod.
Ikon föreställande en person som springer.

Happy-Happy

Vi strävar efter lösningar i våra samarbeten som får alla parter att känna sig som vinnare. Alla ska tjäna på affären.

Ikon föreställande flera personer i grupp.

Teamovation

Vi ar starkare tillsammans. Och tillsammans med kunder och partners skapar, utvecklar och utmanar vi för framtiden.

Ikon föreställande en person med en hjärtsymbol.

Vänlig

Vi bemöter alla med vänlighet och respekt. Vi tar oss alltid tid och alla frågor är viktiga.

Ikon föreställande en låst skärm.

Säker

Vi skyddar och transporterar försändelser och personuppgifter på ett säkert sätt. Det är ett förtroende vi tar på största allvar, och som är förknippat med hela vår affärsidé.

Ikon föreställande ett träd.

Hållbar

För oss är hållbarhet mer än enbart miljöfrågor. Det genomsyrar hela vårt DNA.

Ladda ner och ta del av vår fullständiga uppförandekod (pdf).

Jobba hos oss

Hjälp oss bygga en hållbar framtid

Kivra har mer än 5 miljoner användare. Mer än 30 000 företag använder Kivra för att skicka dokument, fakturor, kvitton, läkarbesök, lönebesked och mycket mer. Välkommen med din ansökan och bli en del av vårt team.