Aktuellt för Kivra Företag

Här samlar vi aktuell och viktig information för Kivra Företag.

När kommer DK24

Nu finns nedladdningsbart kvitto

I början av mars 2024 lanserade vi en efterlängtad funktion: ett nedladdningsbart kvitto i pdf-format för Kivra Företag Plus. Kunder har efterfrågat ett mer användarvänligt sätt att ta fram bokföringsunderlag än att ta en skärmdump av kvittot i appen. Nu kan man enkelt ladda ner och spara kvittot för smidigare hantering.

Förbättrat funktionaliteten för notifieringar

Vi har lyssnat på våra kunder och förbättrat funktionaliteten för notifieringar i Kivra Företag. Nu har man som användare full kontroll över hur och från vilka du vill få notiser. Du kan enkelt välja inställningar per företag och användare, vilket ger dig en mer flexibel och användarvänlig upplevelse.

För att lägga till din mailadress om du tagit bort den tidigare eller vill uppdatera den behöver du byta till ditt privata konto. Där går du in på Inställningar, Delade inkorgar och det företag du vill ändra kontaktuppgifter för.

Kontinuerlig verifiering av firmatecknare

Säkerhet är av högsta prioritet för Kivra. Rätt person ska ha åtkomst till rätt Kivra Företag-brevlåda. Därför hämtar vi från och med mars 2024 uppgifter om firmatecknare från Bolagsverket. Det betyder att de personer som har tillgång till företagskontot automatiskt uppdateras hos oss och blir meddelade om det, även om förändringen hos er inte har skett nyligen.

Den här förändringen påverkar inte delade brevlådor. Har man en delad brevlåda kommer alla befintliga delningar ligga kvar oförändrade.

Om något inte stämmer, logga in i Kivra Företag. Under Inställningar och Hantera Konto hittar du en lista över firmatecknare. Om något inte stämmer i den listan eller om du har förlorat tillgång till ett konto som du ska ha tillgång till, behöver du kontakta oss.

Vanliga frågor

  • Hur registrerar jag Kivra Företag?

  • Var hittar jag min företagspost?

  • Nu har jag aktiverat Kivra Företag, vilken post kommer jag få där nu?

  • Hur uppdateras firmatecknare i Kivra?

  • Hur vet jag om jag får ett nytt brev i Kivra Företag?

  • Kan min revisor eller kollega få tillgång till Kivra Företag?

  • Vad kostar Kivra Företag Plus?

  • Jag har inte längre åtkomst till Kivra Företag