Autogiro – fast bättre

Vill ni att fler ska våga automatisera? Vi med! Därför introducerar vi en ny, förfinad form av autogiro i Kivra. Vi har bland annat sänkt trösklarna med enklare onboarding och ökad upplevelse av kontroll för kunderna. Resultatet blir fler betalningar i tid, mindre admin och nöjdare kunder. En smartare lösning för alla!

Autogiro hero

Automatisera det viktigaste

Färre påminnelser

Med autogiro i Kivra ökar chansen att fakturorna betalas i tid.

Mindre admin

Färre felbetalningar, betalningspåminnelser och samtal till kundtjänst ger mer tid över till er kärnaffär.

Smidigare process – fler registreringar

Lägre trösklar gör att fler signar upp. Vi identifierade hindren i traditionellt autogiro och utvecklade en egen, förbättrad variant.

Nöjdare kunder

På kundens villkor! Med oss ger ni era kunder bättre kontroll och överblick över vad de betalar för och när det dras.

Rätt målgrupp img

Nå rätt målgrupp vid rätt tillfälle

Alla era kunder som betalar i Kivra idag gör det manuellt. Så via oss får ni en direktkanal till precis rätt personer. Dessutom i ett läge där de precis håller på och betalar fakturor, och kanske hellre skulle lägga tiden på något annat. Ett perfekt tillfälle att påminna om att det finns ett enklare sätt med autogiro i Kivra. Nå målgruppen där den rör sig och erbjud en bättre lösning. Vi gör jobbet åt er!

Automatisera img

Automatisera bort krånglet

Mer tid till kärnaffären! Med autogiro i Kivra faller mycket på plats av sig självt. Chansen ökar att ni får betalt i tid. Dessutom minskar fel- och dubbelbetalningar och ni slipper onödig administration. Bra för både er och kunderna!

Lätt process

Lätt process ger lägre trösklar

Inga krångliga formulär. Alltid rätt bankkonto. Och helt digitalt. Med autogiro i Kivra börjar saker flyta på av sig själva, för både er och kunderna. Det enda de behöver göra är att välja bank och bankkonto. Inga blanketter behöver skickas, istället är processen enklare än någonsin. För vi tror att det är nyckeln för att få fler att gå över till autogiro.

Tryggare kundupplevelse img

En tryggare kundupplevelse lönar sig

Hur mycket dras varje månad? Hur minns jag när? Var ser jag summan? Tänk om det dras mer än jag trodde? Inget av det här behöver era kunder fråga sig med autogiro i Kivra. För vi har tänkt på allt – från tydlig översikt till notiser och bättre kontroll över betalningarna. Och upplevelsen av kontroll gör att fler vågar automatisera sina betalningar. En win-win!

Kom igång på minuter

Vi gör det mesta av jobbet, vare sig ni redan skickar fakturor i Kivra eller funderar på att börja med det.