Nå miljontals genom oss

Goda nyheter! Nu kan ni nå större delen av befolkningen i Kivra. Smart, säkert och snällt mot miljön.

Tack för intresse

Varför skicka i Kivra?

Allt fler vill ha sina viktigheter i Kivra – inte minst från er som vill förbättra världen.

Alla vet att ni är ni

I en allt mer otrygg digital miljö erbjuder vi en säker bubbla. När ni skickar i Kivra kan era medlemmar vila i vetskapen att ni faktiskt är ni, och det som skickas är att lita på.

Nå ut snabbt och brett

Större delen av befolkningen vill ha sina viktigheter i Kivra. Med oss når ni majoriteten av Kivras 5,7 miljoner användare på ett bräde.

En hållbar lösning

Inga frågetecken, inga fällda träd. Smart, säkert och snällt mot miljön.

Alla förtjänar trygg post

Used on the Senders external website

Vi öppnar upp för fler

I en tid av bedrägerier, bluff-sms och oklara länkar tycker vi det är viktigare än någonsin att erbjuda alla en säker, stabil kanal. Därför öppnar vi upp för organisationer som er, där ni kanske sitter på mailadresser men saknar personnummer. Nu räcker det med en mailadress för att nå era medlemmar via oss. Detta möjliggör fortsatt säker matchning i Kivra, även utan tillgång till mottagarens personnummer. Därmed sker förändringen i hur matchningen kan gå till och inte i vilken typ av information som skickas i Kivra.

Brev - Våra tjänster illustration

Inga personnummer? Inga problem

Sitter ni på mailadresser men saknar personnummer? Det här har tidigare varit ett hinder för många som vill skicka i Kivra. Men inte nu längre! Vi är så glada att välkomna ännu fler avsändare ombord. Hör av dig till oss så hjälper vi er komma igång på nolltid!

Vad kan ni skicka?

Vi hjälper er komma igång

Det går snabbt och är enkelt. Låt oss prata om hur vi kan hjälpa er! Kontakta oss så pratar vi.