Full version only available in Swedish. Translations will follow within shortly.

Betalningar i Kivra

Låt kunderna själva välja betalsätt som passar dem bäst. Kanske de föredrar Swish. Kanske de helst betalar på ett visst datum. Kanske de vill dela upp sin betalning. I Kivra gör vi det enklare att betala, så att du får snabbare betalt.

Ett nytt sätt att skicka fakturor

Puff betaltjänst partnersida

När du skickar fakturor i Kivra ökar chansen att få betalt i tid. I Kivra läser nämligen 99% sina fakturor i samma stund som de skickas. Och nästan hälften betalar dem direkt.

Dessutom finns en rad spännande möjligheter för dig som vill få betalt ännu snabbare, genom att låta kunderna välja betalsätt. Fakturan är dessutom en viktig del av kundupplevelsen. På fakturan går det att lägga till kampanjytor för merförsäljning, ökad lojalitet och färre samtal till kundtjänst.

Ta chansen att öka ditt företagets likviditet med nya och spännande betalningsalternativ. Och gör dina kunder lite nöjdare på samma gång.

Så går det till

Pufff Swish partnersida

Swish, en kundfavorit

Swish är inte bara ett omtyckt betalningsalternativ hos kunderna. Det ökar chansen att få betalt direkt. Dessutom är väldigt enkelt att komma igång med för dig som skickar fakturor i Kivra.

Låt kunderna välja

Vi tror att kunderna vet bäst hur de vill betala. I Kivra kan du därför låta dem bestämma själva hur de vill hantera sina fakturor.

Swish eller bankbetalning.

Lägg till Swish som alternativ, utan krångel.

Flexibla datum.

Kunderna kan betala direkt eller välja ett eget datum.

Delbetalning.

Erbjud möjligheten att betala hela fakturan eller dela upp den.

Resurs Bank – digitala pionjärer

test resurs2

Redan 2014 fick kunderna till Resurs Bank möjlighet att ta del av Kivras tjänster. Idag är över hälften av alla direkt avier digitaliserade.

“Vi ser att fler kunder väljer digitala tjänster och på så sätt i lugn och ro kan välja ett lämpligt betalningsalternativ och även genomföra själva betalningen med Kivras betalningsfunktion.”

Ismar Hozdic, Output Management Manager Resurs Bank

Skapa en bra användarupplevelse

Puff betaltjänst partnersida

Betaltjänster

Olika betalningsalternativ

När du skickar fakturor i Kivra kan du låta kunderna välja betalningsform, utifrån vad de själva föredrar. Du kan enkelt komma igång med Swish som alternativ till bankbetalning. Dessutom finns det möjlighet att erbjuda flexibla datum och delbetalning.

Läs mer

senderhomegrey

Sender Portal

Få insikter om utskick

Sender Portal hjälper dig att synas ännu bättre i Kivra. I avsändarportalen kan du skapa kampanjer, se statistik, uppdatera kontaktuppgifter och skräddarsy företagets visuella identitet. Här styr du företagets närvaro i Kivra.

Läs mer

Forms

Kommunikationslösningar

Ställ frågor, få svar

Vi erbjuder flera smarta sätt att interagera med företagets kunder. Ta chansen att räta ut kundernas frågetecken direkt de formas – i Kivra. Något som är enkelt tack vare verktyget Campaigns och tjänster som formulär, chatt och kontaktvägar.

Läs mer

Puff typningar partnersida

Smarta utskick

Anpassa budskap

I Kivra kan du typa dina utskick utifrån dokumenttyp. På så sätt ger du skräddarsy användarupplevelsen. Det går också att göra utskicken mer engagerande genom att skapa responsivt innehåll, så att upplevelsen anpassas i kundernas dator eller mobil.

Läs mer

Vanliga frågor om betalning

  • Kan fakturor betalas i Kivra?

  • Vad krävs för att kunna skicka kvitton i Kivra?