Aktuellt

Dina viktigheter är det viktigaste vi vet. Och vi hittar vi hela tiden nya smarta sätt att förbättra tillvaron – för både dig, samhället och naturen.

Få dina kvitton digitalt, Kivra

Hej då, pappers­kvitton!

Vi har en bättre lösning. Allt fler butiker och företag skickar kvitton via oss. Skönt för dig, miljön och dina jackfickor.

Ldda upp dina dokument Kivra

Skippa pärmarna – ladda upp hos oss istället

Var ligger hyreskontraktet? Nu är det slutletat. Ladda upp viktiga papper du har liggandes hemma. Perfekt om du vill ha precis allt på samma plats – eller mer utrymme i hyllorna.

Fotograf: tom Swinnen unsplash Fjällvandrare 16 juni 2022

Dina viktigheter – det viktigaste vi vet

Vi står för ett enklare sätt att vara vuxen. Att betala räkningarna, förvara kvittona, samla breven och få koll på grejerna. Vi finns för att du har annat att tänka på än papper. För att träd ska skapa syre snarare än skattebesked. För oss går det smarta, snälla och smidiga hand i hand. Gör som mer än hälften av Sveriges befolkning och samla dina viktigheter i Kivra.

Gör som halva Sverige – skaffa Kivra!
Hero

Hur fungerar Kivra?

Luta dig tillbaka. När du skaffar Kivra börjar mycket fungera av sig självt. Brev, räkningar, kvitton och uppladdningar – allt i samma app. Gör som 5.7 miljoner andra, samla dina viktigheter hos oss. Säkert, smart och snällt mot miljön.