Välkommen till ert nya hem i Kivra

Nyhet

Publicerat 7 mars 2022

Nytt år, nytt hem! Trots att vi bara har avverkat två av årets tolv månader har vi en hel del nyheter vi vill dela med er.

Den senaste tiden har vi lagt mycket energi på att utveckla det vi kallar Sender portal, vilket kort sagt är er företagsportal i Kivra. Den plats där ert företag ska få glänsa! Platsen där ni ser statistik, skapar banners och hämtar insikter. Men också platsen där ni kan skräddarsy er företagsprofil och bestämma hur ni vill se ut och kommunicera mot era kunder. Nedan kan ni läsa mer om våra senaste förbättringar och vilka möjligheter ni har i vår Sender Portal. 

Sender Portal – få insikter kring era försändelser i Kivra

Sender Portal är ert hem i Kivra - här kan ni till exempel se statistik kring hur era utskick i Kivra presterar. Få värdefulla insikter om öppningsgrad, antal skickade försändelser, antal betalade försändelser och antal besparade träd. Vilket skapar en överblick på hur era försändelse mottas, men också data på er miljöbesparing. I portalen kan ni enkelt dela behörigheter, så att fler kollegor på i er organisation får tillgång till den senaste statistiken. 

Läs mer om våra tjänster för avsändare 

Skräddarsy ert hem i Kivra 

För att stärka er relation ytterligare och underlätta för era kunder att kontakta er kan ni enkelt lägga till kontaktvägar i Sender Profile så som inlogg till era Mina sidor, telefonummer, email och länk till er FAQ. Ni kan även addera bild och logo i linje med er visuella identitet för att skapa igenkänning och trygghet. Under året kommer vi erbjuda ledande leverantörer av chat-lösningar att integrera med oss så att ni har möjlighet att även addera er chat som kontaktväg.

Godel uppdaterade i höstas sin profilsida i Kivra med bland annat kontaktvägar. Det har bidragit till minskade supportärenden, stärkt relation till kunderna och ökad trafik till relevanta kanaler.
–Avsändarsidan är ett bra sätt för oss att komma närmare våra kunder i Kivra. Med några enkla inställningar i portalen ser vi en ökad trafik till inloggat läge samtidigt som vi löpande kan peka kunderna till rätt platser för självhjälp eller direktkontakt med oss, säger Adam Lodin, Online manager på GodEl.


Nå ut genom bruset med Kivra Campaigns

Vårt annonsverktyg Kivra Campaigns är ingen nyhet i sig. Men vi har nu förenklat hanteringen för att addera, editera och publicera banners. Här presenteras även statistik för respektive banner, vilket ökar förståelsen kring hur annonserna levererar och hur vi kan förbättra resultatet över tid.

Har du några frågor eller vill veta mer om Sender Portal? Kontakta oss gärna
Vill du komma igång som avsändare i Kivra? Kom igång här