Det här är en text för alla

Nyhet

Publicerat 27 april 2023

Tillgänglighet blev nämligen temat för det här nyhetsbrevet. För nu kan ni nå fler företagare än någonsin i Kivra. Dessutom har vi lanserat en ny formulärtjänst, fått ny VD och vunnit designpris i kategorin user experience med social påverkan.Fånga upp feedback och insikter med Kivra
Ta kundrelationerna till nästa nivå – testa vår nya formulärtjänst. Ställ en enkel fråga eller sätt ihop en hel undersökning, allt är möjligt. Samla in feedback, återkoppla efter ett event, ta beställningar eller öka merförsäljningen. Formulär i Kivra är ett smidigt sätt att öppna upp för dialoger, få nya insikter och i slutändan förbättra kundrelationer och resultat. Läs mer här!


Nå 30 procent av landets företagare på deras villkor

Kivra Företag
är på god väg att bli lika självklar som Kivra för privatpersoner. Nå ungefär 140.000 verksamheter i en säker och smidig kanal. Att skicka i Kivra förenklar för alla parter, ni slipper uppdatera kundregister och vet att allt kommer till rätt person på rätt företag. Era företagskunder kan i sin tur samla sina viktigheter i en enda app, koppla ihop Kivra med sitt bokföringssystem och exportera innehållet till andra integrationer. Smart, säkert och snällt mot miljön!
Priser i hållbarhet och tillgänglighet

Vi har ägnat 12 år åt att bygga en hållbar tjänst som ska vara för alla. Det här är två parametrar vi ständigt jobbar för att utveckla. Därför blev vi extra glada över att svenska konsumenter för fjärde året i rad utsåg oss till det näst mest hållbara varumärket inom kategorin digitala tjänster i årets Sustainable Brand Index. Men det slutar inte där, för vi vann även kategorin User Experience i prestigefyllda globala utmärkelsen iF Design. Juryn har bedömt 10.500 bidrag från 56 länder och specifikt tittat efter “enastående design med social påverkan”. Med andra ord – inkluderande, hållbara och smarta lösningar som kan göra livet lite smidigare för precis alla.


Sist men inte minst – vi har ny VD!

Hur skapar man ännu mer nytta för ännu fler personer utifrån Kivras redan starka position? Det är en av alla funderingar Henrik Lönnevi klev in med i sin nya VD-roll på Kivra. Nu är han inne på sin sjätte vecka av att leda Kivra in i framtiden. Själv sammanfattar han sina inledande dagar såhär:

“Jag har fått ett fantastiskt välkomnande av såväl alla på Kivra som de avsändare och partners jag hunnit träffa. Mitt fokus ligger på att göra allt jag kan för att hit the ground running, så att jag kan vara med och bidra till att vi på bästa möjliga sätt fortsätter växa vår kärnaffär, samtidigt som vi navigerar bland och utvecklar nya affärer”. Välkommen Henrik! Vi ser fram emot att växa vår tjänst med dig vid rodret.

----------------------------


Jobbar du inom vården? Kom och säg hej på Vitalis i maj! Vi kommer bland annat prata om Covidbevisen och hur Kivra kan bidra till en bättre vårdupplevelse.

----------------------------

Har du idéer, synpunkter eller annat du vill lyfta? Vi pratar gärna! Maila oss på sales@kivra.com eller fyll i dina uppgifter här så hörs vi vidare.