Indiska – nästa kedja att ställa om till Kivras kvittotjänst

Pressrelease

Publicerat January 14, 2021

Kvitton i Kivra har på kort tid attraherat några av landets mest kända återförsäljare, inom vitt skilda branscher. Nu ansluter ytterligare ett namnkunnigt företag, en välmeriterad mode- och inredningsaktör, Indiska.

Indiska är ett av Sveriges mest uppskattade varumärken för mode och inredning. Idag har Indiska 70 butiker i Sverige, Norge och Finland och dessutom e-handel på samtliga marknader inom EU.

Indiska har sedan länge funnits i svenskarnas medvetande, företaget grundades redan 1901. Med sitt starka koncept med mode och inredning med indiska influenser, har företaget alltså rönt framgångar i över hundra år.

Indiska bär också en lång tradition av miljöarbete, redan på 60-talet började Indiska engagera sig i de frågorna. Nu tar Indiska det arbetet vidare genom att under 2021 digitalisera sina kvitton med Kivra och blir därmed drivande i omställningen till en hållbar, digital infrastruktur.

– Miljö och socialt ansvarstagande är verkligen hjärtefrågor för oss, och har så varit under många, många år. Utöver att Kvitton i Kivra går helt i linje med det ser vi starka kundfördelar, att kunna samla kvitton, inte bara från oss utan från flera butiker – jag vet att många har väntat på en sådan tjänst, säger Karin Lindahl, VD på Indiska.

– Indiska har sedan länge haft en självklar plats i ett butiksutbud värd namnet. Att Indiska nu tar armkrok med oss och så många andra framträdande aktörer – det är naturligtvis både betydelsefullt och väldigt kul, säger Anna Bäck, VD på Kivra.