1,1 miljoner svenskar får lönebesked i Kivra

Pressrelease

Publicerat 7 september 2021

Allt fler företag väljer att skicka lönebesked via Kivra. Idag får 1,1 miljoner löntagare sitt lönebesked i tjänsten. ”En hyllning till hjältarna på löneavdelningen”, säger Kivras VD Anna Bäck.

Kanske förknippar många fortfarande Kivra med myndighetspost och fakturor. Men sanningen är att Kivra har blivit en central plats för alla slags viktigheter.

– Lönebesked är något som Kivra passar riktigt bra för, menar VD Anna Bäck. Med lönebeskedet i Kivra kan varje medarbetare vara säker på att det är sparat på en trygg och säker plats. Samtidigt som det går att komma åt när som helst – även när anställningen tar slut. På så sätt slipper medarbetaren höra av sig till HR-avdelningen med frågor efteråt.

Löneavdelningen – företagens dolda hjältar
VD Anna Bäck slår gärna ett extra slag för löneavdelningen på svenska företag:

– Det är så lätt att förvänta sig att allt bara ska rulla på. Men det ligger en massa jobb bakom exempelvis lönehantering. Man skulle faktiskt kunna beskriva löneavdelningen som företagets dolda hjältar.

– Med Kivra får HR-avdelningen en sak mindre att tänka på inför den 25:e. 4,5 miljoner svenskar har ju redan valt att få sina viktigheter hos oss. Med lönebeskeden i Kivra blir det färre frågor till HR/lön och mer tid till att utveckla verksamheten, säger VD Anna Bäck.

1,1 miljoner lönebesked i månaden
Idag har tiotusentals svenska företag valt att lämna sina lönebesked i Kivra. Vi hanterar lönebesked åt uppskattningsvis 1 miljoner medarbetare varje månad.

– Vi vill gärna att alla svenskar ska kunna få sitt lönebesked i Kivra. Så för att sprida kunskapen ytterligare arrangerar vi just nu seminarier där vi berättar om hur företag kan beställa Kivra via lönesystemet, säger VD Anna Bäck.

Vill du veta mer om Kivra och arbetet med lönebesked?
Kontakta Johan Näsström, 073-843 78 16 eller Lovisa Herrlin, 070-352 31 82 – kundansvariga och affärsutvecklare på Kivra.