Aktuell driftinfo

Här hittar du information om planerade underhållsarbeten. Och eventuella störningar som påverkar Kivra för tillfället.

Denna sida började användas i januari 2021. Och innehåller därför begränsad historik bakåt i tiden.

Aktuella störningar

Inga pågeånde störningar

Planerat underhåll

Inga planerade underhåll

Historik

1 juli 2022
Just nu kan du uppleva problem med att logga in på grund av ett tekniskt problem. Felsökning pågår

23 juni 2022
Just nu upplever vissa användare problem med att ta emot kvitton. Felsökning pågår.

2 maj 2022
Driftstörning som gjorde tjänsten otillgänglig 20:07-20:11

5 april 2022
Just nu upplever iOS-användare med den senaste versionen av vår app problem med att se innehåll i vår tjänst, på grund av ett tekniskt problem. Använd gärna vår webbtjänst istället.

25 mars 2022
Just nu upplever vissa användare problem med notiser gällande kvitton. Felsökning pågår.

24 mars 2022
Just nu kan du uppleva problem med att logga in på grund av ett tekniskt problem med BankID. Felsökning hos BankID pågår

24 mars 2022
Juts nu upplever vissa användare problem med notiser gällande kvitton. Felsökning pågår.

17 mars 2022
Just nu kan du uppleva problem med att logga in. Felsökning pågår.

13 mars 2022
Inloggningen fungerar som vanligt efter ett tidigare tekniskt problem. Vissa användare upplever problem med notiser om kvitton (fördröjning av notiser om kvitton och eller dubbletter av notiser om kvitton). Ett fåtal kan fortfarande uppleva problem med vissa delar av tjänsten. Upplever du problem med tjänsten, vänligen testa igen senare.

13 mars 2022
Just nu upplever användare problem med att logga in på Kivra. Vi jobbar med att lösa problemet så fort vi kan.

13 mars 2022
Användare av appen kan uppleva problem med att komma åt brev när de loggat in på Kivra och klickat på en avsändares logotyp i överblicken på startvyn. Vi jobbar på att lösa problemet och hänvisar er tillsvidare till att klicka på “Alla brev” i toppmenyn i appen för att komma vidare in till breven. Alternativt logga in här på webbtjänsten.

Vissa användare upplever även problem med att komma åt sina kvitton. Vi jobbar för att lösa detta så snabbt som möjligt.

13 mars 2022
Söndag 13 mars mellan klockan 00.00-03.00 planeras ett driftunderhåll vilket kan orsaka att vår tjänst är tillfälligt otillgänglig.

12 mars 2022
Under ett planerat driftunderhåll 12 mars uppstod ett tekniskt problem som orsakade problem med att logga in i vår tjänst. Det orsakade även att vissa användare fick äldre kvittonotiser. Problemet är nu löst och tjänsten fungerar som vanligt igen.

22 februari 2022
Just nu upplever en del användare problem med att logga in i Kivra. Vi jobbar med att lösa problemet så fort vi kan.

13 oktober 2021
Just nu har vi tekniska problem med vår webbtjänst. Vilket gör att vissa användare kan uppleva problem med att logga in. Tills vidare - vänligen använd antingen vår iOS- eller vår Androidapp för att komma åt din Kivra.

18 augusti 2021
Just nu har vi tekniska problem med vår webbtjänst. Tills vidare - vänligen använd antingen vår iOS- eller vår Androidapp för att komma åt din Kivra.

24 juni 2021
Vi upplever för närvarande driftstörningar i vår betaltjänst och jobbar på att lösa det så fort vi kan.

9 juni 2021
Vi har för tillfället störningar i vår tjänst vilket kan innebära att det är svårt att logga in. Vi jobbar på att lösa detta snarast.

21 april 2021
Tillfällig driftstörning natten mellan onsdag 21 april och torsdag 22 april vilket innebar att användare hade problem med att logga in på tjänsten.

24 mars 2021
Lördag 24 mars kl. 7.00 - 14.00 genomför Bolagsverket service av sina system och det kan då förekomma störningar i deras e-tjänster.

11 mars 2021
Swedbank och Sparbankerna har haft störningar i sina betaltjänster.

9 mars 2021
Tillfälliga störningar i vår kvittotjänst.

26 feb 2021
Störningar i Nordeas betaltjänst.

23 feb 2021
Störningar i Swedbanks betaltjänst.

4 feb 2021
Störningar i Handelsbankens betaltjänst.