Förnyelse-ebjudanden i Kivra

Det är lättare att behålla befintliga kunder än att locka nya. Att skicka förnyelseerbjudanden till befintliga kunder i Kivra är både hållbart och effektivt. Det är också enkelt för kunden att direkt betala för erbjudandet i Kivra med banköverföring eller via Swish. Dessutom kan ni låta mottagaren välja mellan flera alternativ att betala vilket ökar möjligheten att de hittar ett alternativ som passar.

Typningar hero

Vad kan avsändare erbjuda?

Ett förnyelseerbjudande se ut på många olika sätt. Därför kan avsändare skräddarsy sina erbjudanden i Kivra, och på så sätt pricka rätt i olika målgrupper.

web offers img 01

Förlängningar

Förläng en försäkring eller ett abonnemang – det har aldrig varit lättare!

Ett bättre avtal

Vem vill inte ha en bättre deal? Avsändare kan erbjuda sina senaste och bästa avtal direkt i Kivra.

Köp mer surf

Finns det något värre än att få slut på surf och behöva sitta utan musik på tunnelbanan? Köp mer direkt i Kivra på minuter.

Membership

Abonnemang

Ett nytt mobilabonnemang? Bättre bredband? Användare kan signa upp direkt i Kivra.

Prenumerationer

Serietidning till barnen, öl-lådan till pappa eller streaming till hela familjen. Erbjud en bättre lösning och ta betalt i Kivra.

Medlemskap

Klädaffär, gym, klubb eller varför inte ett korpenlag? Oavsett vad så kan de erbjuda sina medlemskap genom Kivra.

Erbjudanden 1

Hur funkar förnyelse-erbjudanden?

När ni skickar förnyelseerbjudanden i Kivra är det tydligt för mottagaren att detta är ett erbjudande och inte en vanlig faktura som måste betalas. Erbjudandet listas bland de ohanterade fakturorna och Kivra påminner mottagaren om erbjudandet via mejl och notis några dagar före erbjudandet förfaller om det fortfarande ligger ohanterat. Om mottagaren betalar för erbjudandet eller tackar nej så slutar Kivra notifiera att erbjudandet är obetalt.

Teknisk specifikation: kom igång!